fonic

22 March 2017

No Comments

Home Evenimente

Concert The Jacks pe 24 martie la Doors Club

Concert The Jacks pe 24 martie la Doors Club

Vineri, 24 martie, ești așteptat la concertul trupei The Jacks.

Nu rata o seară în care ai toate șansele să te simți bine!

The Jacks Band este un proiect muzical de succes si unic in Romania, format in anul 2011, caracterizandu-se printr-un stil curajos si personal – atat prin mesajele pieselor, cat si prin liniile melodice care imbina creativ stiluri muzicale variate.
Membrii trupei The Jacks se afirma atat in domeniul muzicii usoare, cat si in domeniul muzicii clasice, avand o experienta muzicala de peste 20 de ani, concertand in numeroase tari din Europa, cat si in multe orase din Romania, iar mai mult de atat – solistul trupei, Robert Cristian Nicolae, este unul dintre concurentii care au mers pana in fazele finale ale binecunoscutului show de televiziune Vocea Romaniei, in sezonul al II-lea. The Jacks Band colaboreaza de-alungul timpului cu interpreti ca Matteo, Alessia, Nadine, Annes, Laurentiu Duta, acestea fiind doar cateva din numele alaturi de care trupa a concertat. Unicitatea trupei The Jacks se reflecta in multitudinea stilurilor muzicale abordate : Muzica Romaneasca Usoara, Muzica Clasica, Pop, Pop-Rock, Soul, R and B, Disco, Funk, New-Age, Dance Hall, Raggae si multe altele.

Diversitatea ritmurilor muzicale, repertoriul variat si unicitatea sound-ului trupei The Jacks vor transforma evenimentul Dumneavoastra intr-unul unic plin de energie si cu siguranta de neuitat !

Locatia: Doors Club – Constanta
Contact: 0763 661 622
Email: amelia.stanescu@doorsclub.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *