Cabaret Unique

 

Cabaret Unique este echipa perfecta a unor artisti desavarsiti cu dansuri si muzica 100% live, showuri incendiare ce dau culoare evenimentelor importante din viata dumneavoastra!
Trupa noastra a fost infiintata in anul 2006, coordonata fiind de catre Cristiana Dragan, coregraf,manager si PR. Din componenta trupei fac parte opt balerine profesioniste cu studii in dansul clasic si cu o vasta experienta in dansul de cabaret, dar si trei dansatori premiati in concursuri de breack dance, step dance si contemp dance!
Repertoriul trupei Cabaret Unique este format din diferite stiluri de dans: Intro Cabaret, Dans cu pene, Brasil Dance, Latino Dance, Belly Dance, Burlesq, Gipsy Dance, French Can Can, Retro Dance, Dansuri Populare, Program Ursitoare pentru petrecerile de botez.

Putem coregrafia si dansuri la cerere in functie de tematica evenimentului Dvs.
Costumatiile trupei sunt inedite, autentice, cu bun gust, din materiale pretioase, acestea fiind realizate de catre designerul Marcela Cuzic.
Putem evolua in formule minime de doua, patru, sase dansatori sau maxima, unsprezece dansatori, in functie de spatiul locatiei sau bugetul Dvs.