Home

Artisti

Artisti

Despre noi

Echipa noastra este formata din cei mai talentati artisti ai momentului, tineri și ambitionati de a ajunge cat mai departe.

Artistii nostri au participat la diverse concursuri naționale precum Vocea Romaniei, X Factor unde au dat dovada de talent și carisma. Concertam in toate orasele tarii cu artisti multi-talentati, ce detin un repertoriu vast si diversificat care cu siguranta va satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Creativi, dinamici si entuzisti, suntem gata sa facem show!

Peste 20 de artisti si 3 trupe de coveruri formate din muzicieni profesionisti si pasionati, sunt la dispozitia voastra. Orice eveniment aveti in plan, indiferent cat de complex este gandit, se poate face! Da, se poate face! Si nu doar ca se poate face dar va vom surprinde cu un raport excelent intre costuri si calitatea serviciilor noastre.

Sunteti la un click distanta de o echipa valoroasa care va transforma evenimentul vostru (fie ca vorbim de o nunta, botez, o aniversare sau un eveniment corporate) intr-unul memorabil.

Trupe de cover

Trupa The Jacks

trupa de cover

Trupa The Jacks este un proiect muzical de succes si unic in Romania, format in anul 2011, caracterizandu-se printr-un stil curajos si...

Citeste mai mult

Solisti cover

Robert

Solist trupa the jacks

Considerat un Don Juan al muzicii, Robert este unul dintre concurentii care au mers pana in fazele finale ale binecunoscutului show de televiziune Vocea Romaniei, sezonul al II-lea. Recunoasterea publicului si-a

Citeste mai mult

Raluca

SOLIST COVER&FOLCLOR

Drumul ei catre perfectionare a dus-o , dupa terminarea liceului, la București, pe treptele Facultatii de Interpretare Muzicala Vioara , din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti .

CITESTE MAI MULT

Instrumentisti

White trumpet

Instrumentist

White Trumpet, pe numele său real Albu Eugeniu, a fost atras de muzica încă de mic copil. La vârsta de 6 ani începe să ia lecţii de pian, urmând ca în jurul vârstei de 11 ani să studieze în paralel trompeta, care va deveni în scurt timp, instrumentul său...

Citeste mai mult

Saxo Caraiani

Instrumentist

Este atras de atmosfera de lounge, club si deep house. Ii place sa improvizeze peste progresiile armonice de deep house sau house in general. Ii place sa isi faca prieteni din mediul artistic si sa exploreze lumea prin intermediul muzicii...

Citeste mai mult

Lady with the sax

Instrumentist

Marcela este absolventa a Universitatii de muzica din Bucuresti, concertand in continuare cu marile orchestre cum ar fi Camerata Regala, Orchestra de Camera Radio, Filarmonica Pitesti

Citeste mai mult

Iulia

INSTRUMENTIST

Citeste mai mult

Cosmin

instrumentist

Numit si ``arhitectul de sunete``, Cosmin este un tanar percutionist care a avut o ascensiune fulminanta in ultimii ani. A colaborat cu mai multe trupe cunoscute din Constanta si cu artisti consacrati.

Citeste mai mult

Fata cu Vioara

INSTRUMENTIST

Drumul ei catre perfectionare a dus-o , dupa terminarea liceului, la București, pe treptele Facultatii de Interpretare Muzicala Vioara , din cadrul Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti .

CITESTE MAI MULT

DJ

Dragos Nicula

dj/mc

Daca ai fost la o petrecere la care Dragos Nicula era la pupitru, cu siguranta nu ai stat pe scaun ! Este perfectionist si ii place sa aduca bucurie oamenilor, sa ii distreze si crede ca orice eveniment trebuie sa iasa cat se poate de bine.

Citeste mai mult

Dansatori

Cabaret Unique

Dansatori

Cabaret Unique este echipa perfecta a unor artisti desavarsiti cu dansuri si muzica 100% live, showuri incendiare ce dau culoare evenimentelor importante din viata dumneavoastra!
Trupa noastra a fost infiintata in anul 2006, coordonata fiind de catre Cristiana Dragan, coregraf, manager si PR. Din componenta trupei fac parte opt balerine profesioniste cu studii in dansul clasic si cu o vasta experienta

Citeste mai mult

01. Experienta muzicala

Echipa Fonic Events beneficiaza de o experienta vasta in industria muzicala romaneasca atat in ceea ce priveste managementul si impresariatul artistic cat si in organizarea evenimentelor de succes, avand in exclusivitate cei mai in voga artisti ai momentului.

02. Profesionalism

Paralel cu dezvoltarea artistica, evolutia tehnologica a fost de asemenea o prioritate, ajungandu-se in prezent la o dotare tehnica impresionanta, instrumente si echipamente de ultima generatie, asigurand o sonorizare foarte buna si o atmosfera deosebita a petrecerii.

03. Show garantat

Un eveniment special, fie ca este nunta, botez, aniversare sau un eveniment corporate, ar putea fi cu usurinta una dintre zilele cele mai pretuite din viata ta. Momentele artistice oferite de Fonic Events, vor face ca evenimentul tau sa fie unul de neuitat.

04. Calitate

Pentru ca secretul unui eveniment fie el nunta, botez, petrecere privata si asa mai departe, consta in calitatea sunetului, muzicii si alegerea repertoriului, solistii Fonic Events va asigura un repertoriu diversificat care sa multumeasca pana si cele mai pretentioase pofte ale invitatilor dvs.

Testimoniale

Obtine o oferta

Organizarea nuntii devine mai usoara prin idei si sfaturi de la echipa Fonic Events. Contacteaza-ne acum si unul dintre consultantii nostri iti sta oricand la dispozitie.

Tel: 0720 192 112

Email

office@fonic-events.ro